Escola de mares i pares

L’IES Antoni Llidó de Xàbia, juntament i l’Associació de mares i pares d’alumnes del centre, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació, hem organitzat per any consecutiu l’Escola de Mares i Pares.

Hem planificat per al curs escolar 2017-18, des de novembre a abril, una activitat mensual sobre aspectes d’interés per als pares i mares i per a tota la comunitat educativa. Hàbits de vida saludable, les relaciones entre pares i fills, l’organització d’ESO i Batxillerat i l’ús d’ITACA seran alguns dels temes que tractarem enguany.

Estem molt satisfets de la participació de les famílies i cada any intentem millorar la nostra tasca, per això sempre avaluem les nostre activitats i les compartim amb la resta de la comunitat. També, amb la mateixa intenció de millorar i fer participar els pares i mares, intentem incorporar cada any alguna novetat que millore l’Escola de Mares i Pares. En cursos anteriors vàrem sumar els pares i mares com a ponents i enguany incorporarem un taller pràctic sobre l’ús de la plataforma ÍTACA i una sessió informativa. A més a més donem difusió i compartim el que fem a través de les xarxes socials (facebook.es/escoladepares).

El pròxim dijous 14 de desembre a les 20h. farem la INAUGURACIÓ de la 6a edició de l’Escola de Mares i Pares de l’IES Antoni Llidó amb una sessió informativa que porta per títol: Què hem de saber els pares i mares sobre ESO i Batxillerat. És per això que ens agradaria comptar amb la seua presència.

Els adjuntem un díptic amb el calendari i les diferents activitats que portarem a terme.