Seguretat i privacitat en Internet, el dijous 18 de gener, a l’Escola de Pares

El pròxim dijous dia 18 de gener de 2018 tindrem una nova sessió de l’ESCOLA DE MARES I PARES 2017 sobre Internet i xarxes socials, a càrrec de Francisco Javier García Espejo, sergent de la Guàrdia Civil.

Com en altres sessions, organitzades per l’AMPA i el centre, amb la col·laboració de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Xàbia, podeu enviar les vostres preguntes sobre seguretat i privacitat en Internet a: iesantonillido2.0@gmail.com

Així doncs, l’equip de la Guàrdia Civil ens parlarà sobre assetjament, ciberbullying, troians, grooming, respecte a la intimitat, suplantació de la personalitat, happy slapping, virus… Per cert, els pares i mares tenim algun tipus de responsabilitat civil respecte al que fan els nostres fills i filles?

Escola de Mares i Pares: 2a sessió