Taller Escola de Mares i Pares

El proper 16 de novembre a les 20 hores a l’aula d’informàtica B6, escomcem la 6a Escola de Mares i Pares de l’IES Antoni Llidó. Es tracta de una sessió 0 en forma de taller per als pares i mares que tractarà sobre la Web Família i Telegram (ÍTACA). Es tracten de dos sistemes que estem utilitzant al centre per facilitar la comunicació entre el centre i les famílies.

La comunicació entre professorat i mares-pares és una ferramenta essencial en el procés educatiu. Els avanços que la societat de la comunicació en què vivim, faciliten molt aquesta tasca. Aquest taller està pensat per ajudar els pares i mares a dominar dos aplicacions, ÍTACA i TELEGRAM. Vos demanem que vingueu amb les vostres claus d’accés de la Web Família i amb l’aplicació Telegram instal·lada al mòbil o tablet.

El taller estarà impartit per la professora del centre Teresa Torres Rodrigo. Teresa és professora Llengua Castellana i Literatura al centre des de 2011 i coordinadora de secundària al curs 2017-2018. Per formació és periodista amb Màster en continguts i formats audiovisuals.