Categorías
Activitats complementàries

Viatge del departament de francés a Montpeller

Un total de 13 alumnes de 2n i 3er de la ESO del IES Antoni Llidó han participat del 23 al 28 de mars en un viatge cultural a França, a Montpellier i voltants, organitzat pel Departament de Francés. El viatge els ha permès conèixer una ciutat del sud de França, molt dinàmica per la gran presència d’ universitaris i turistes, i de descobrir una altra cultura a més de practicar la llengua que fins ara només la utilitzaven a l’aula.

A més, aquesta experiència ha resultat més enriquidora si cal, ja que ha sigut un viatge organitzat conjuntament amb els instituts d’Orba i de La Nucia. En total, eren 52 estudiants i 3 professors, entre ells la professora de Francés del IES Antoni Llidó i d’Orba, Tristana Palomino.

El primer dia, aprofitant que l’autobús passava per Narbona, van visitar el mercat d’aquesta ciutat i els voltants de la catedral, malgrat la pluja. A migdia van aplegar a Monptellier, destinació del viatge. Els dos dies següents, van visitar les ciutats d’Aigues-Mortes et Carcassonne i, l’última dia a França, el van aprofitar per recórrer la part nova de Montpellier. El viatge va concloure amb la visita al parc d’atraccions de Port Aventura.

[WRGF id=1066]