Categorías
T'interessa

Conferència: «Què podem fer per a previndre el consum d’alcohol i altres drogues en els nostres fills?»

El pròxim dia dijous 12 d’abril a les 19:00 hores a l’aula d’usos múltiples tindrà lloc una conferència de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA), a càrrec de Javier Costa. Es titula «Què podem fer per a previndre el consum d’alcohol i altres drogues en els nostres fills?». Està adreçada a pares i mares d’alumnat del centre.

La conferència pretén oferir una visió sobre les principals característiques dels adolecents, els factors de protecció que es poden potenciar dels de la seua família, així com proporcionar pautes d’actuació davant la sospita o evidència de consums.

Per la importància del tema a tractar, comptem am la vostra assistència.